gezond en fit leven

Overgewicht & Afvallen

Een energetische behandelmethode via Bioresonantie

Overgewicht & Afvallen

Laat je voeding je geneesmiddel zijn en je geneesmiddel je voeding. 

De basis voor een goede gezondheid en het voorkomen van klachten is een volwaardige gevarieerde voeding. Tijdens een bioresonantie-consult bij praktijk innerlijkfit, speelt inzicht krijgen over het voedings- en leefpatroon dan ook een grote rol. Gezonde voeding kan zowel worden ingezet om “ziekte” te voorkomen als om “ziekte” te behandelen. Een gezond gewicht en een gezond lichaam gaan hand in hand.

De algemene opvatting is dat te veel eten en te weinig bewegen, overgewicht veroorzaakt. Het blijkt echter, dat bij meer dan de helft van alle mensen met gewichtstoename naast weinig bewegen en te veel eten er verschillende lichamelijke oorzaken een belangrijke rol spelen. 

Verschillende Oorzaken van overgewicht kunnen zijn:

  • Hormonale disbalans 
  • Medicatie problemen
  • Traag werkende schildklier;
  • Stress & spanning
  • Menopauze;
  • Voedingstekorten.
  • enz

Werkwijze innerlijkfit

Middels het testen met de Bicom optima  wordt tijdens de eerste afspraak een uitgebreide analyse gemaakt van uw toestand op dat moment en  vervolgens wordt gesproken over de mogelijkheden van de behandeling. Er wordt, indien gewenst,  direct een basisbehandeling gegeven. Dat is een bioresonantie programma die de “uitleidingsorganen” van de client energetisch zal sterken en meer in balans brengen.  Hiermee wordt de eerste stap naar de energetische verandering  gemaakt.

Omdat het testen en de intake veel tijd kost (gemiddeld 1,5 tot 2 uur) wordt er een nieuwe afspraak gepland binnen twee weken, zodat met de werkelijk behandeling begonnen kan worden. De behandelingen zijn pijnloos en meestal erg ontspannend.

De vervolgbehandelingen

Op basis van de analyse wordt een behandelplan gemaakt. Het doel is om de verstoringen, die de oorzaak van de fysieke en/of geestelijke klachten kunnen zijn en energetisch te behandelen om zo de klachten te laten verminderen of compleet te laten verdwijnen.  Balans  brengen in het lichaam. Dat betekent dat vaak eerst belastingen moeten worden aangepakt om vervolgens het eigen zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. U kunt natuurlijk niet verwachten dat een klacht die u al maanden of misschien al jaren heeft na één behandeling over is. Het is afhankelijk van de veroorzakers van de klacht hoe lang het duurt voor de verandering merkbaar is. 

natuurgeneeskundige praktijk | Hoorn & Alkmaar | voor een fitte leefstijl