gezond en fit leven

Cure4Life

Een persoonlijke voedingsprogramma op maat

Cure4Life logo

Cure4Life

Wilt u eindelijk afvallen met blijvend resultaat? Innerlijk fit werkt hierin samen met Cure4Life. Het Cure4Life programma is een medisch onderbouwd voedingsprogramma. Het zorgt ervoor dat u snel en verantwoord afvalt. De basis van Cure4Life is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt de hormoonhuishouding in balans.

Persoonlijke begeleiding

Cure4Life stelt niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor u samen, ook wordt u professioneel begeleid. Samen met uw samen met mij gaat u zich verdiepen in de achtergrond van uw overgewicht. Ik ben er er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen kijken hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.

Normale, gezonde voeding

Cure4Life werkt alleen met normale, gezonde voeding. Geen dure en chemische pillen, poeders of afvalshakes. U krijgt een persoonlijk voedingsprogramma. Het programma is tot op de gram nauwkeurig samengesteld, op basis van uw persoonlijke profiel en bloedwaarden. Uw waarden worden geanalyseerd door ons medisch team. Zo wordt de oorzaak van uw overgewicht achterhaald. En nog belangrijker: er wordt een persoonlijke voedingsprogramma uitgewerkt.

Cure4Life is geen dieet, maar een persoonlijk programma. Het helpt u niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

natuurgeneeskundige praktijk | Hoorn & Alkmaar | voor een fitte leefstijl

Youtube filmpje en link naar Cure4Life.nl

Check hier andere behandelingen