gezond en fit leven

Ervaringen

Reviews, foto’s en ervaringen

Zij gingen je voor

Over Cure4Life:

Ik ben 5 oktober 2022 samen met mijn zus begonnen aan het plan. Ik heb toen de knop in mijn hoofd omgezet omdat er wat moest gebeuren met mijn lifestyle. Ik heb totaal geen klachten gehad in de eerste paar weken en daarna ook niet. Tot mijn verbazing had ik ook geen honger gevoel. Het was elke afspraak met mijn coach weer een feestje voor mij. Ik ben meer als 30 kilo afgevallen in minder dan 5 maanden. Ik heb niet 1 keer een terugval gehad, en heb met kerst en oudjaars avond toch voor mijn gevoel lekker mee gedaan. Waar ik het voor deed is mijn klachten en pijntjes. Daar heb ik nu helemaal geen last meer van en ik ben een gelukkig mens. Groetjes Tineke

Tineke

gezond en fit leven
Over Bioresonantie:

Al jaren kamp ik met te lage nierwaarden. Ik zag de nierwaarden na een COVID-19-vaccin nog verder dalen tot slechts 17. Gezien ik al bij Henriëtte in de praktijk bekend was en zij mij op de hoogte had gebracht van Bioresonantie “waar ik eerst best sceptisch over was” besloot ik om het toch te proberen, er was immers ook weinig andere keus, in mij hoofd zat ik al aan de nierdialyse.  Na een reeks van zes sessies steeg mijn nierwaarde gelukkig terug naar 25. Dit succesverhaal benadrukt de kracht van alternatieve geneeswijzen en toont aan dat zelfs in moeilijke tijden herstel mogelijk is met veerkracht en geloof in genezing.

Over Cure4Life:

Verschilllende diëten geprobeerd na het stoppen met roken 7 jaar terug en in de overgang, niets hielp of werkte.
Toen las ik dit programma en sprak mij meteen aan, maar vond het best aan de prijs , dus twijfel, twijfel…maar het is mij dubbel en dwars waard geweest, 3 maanden 18 kilo kwijt zonder moeite..
Dit was mij anders nooit gelukt…
Dankbaar!!!!!

Ingrid

gezond en fit leven
Over Cure4Life:

Ik ben in augustus 2021 begonnen.
Ik had al eerder pogingen gedaan om af te vallen maar helaas lukte het mij niet om onder de 100 kg te komen.
In augustus vorig jaar hield iemand mij de spiegel voor die ik hem altijd voorhield. Dat was het moment dat ik dacht nu moet er echts iets gaan gebeuren.
Ik kwam uit bij Cure4life.
Op een pure en natuurlijke manier afvallen.
Ben er erg blij mee dat ik deze stap heb gezet.
De kilo’s die ik wilde afvallen zijn er bijna af. Ik ben nu in totaal 28,5 kilo afgevallen.
Ik ga bijna over naar de stabilisatie fase.
Dat lijkt mij de moeilijkste fase.
Er kwam ook wel duidelijk naar voren dat ik een emotie eter ben en ook van gezelligheid houd bij het eten. Ook daar ben ik nu mee aan de slag gegaan.
De begeleiding die ik krijg vind ik erg fijn en motiveert!
Als ik nu in de spiegel kijk en kleding aan het passen ben tijdens het kledingkopen dan is het soms nog zo onwerkelijk met zoveel kilo’s minder. Mijn ware ik is weer naar boven gekomen! Sasja

Sasja

Over Bioresonantie:

Ik kwam voor het eerst om kilos kwijt te raken.. Gelukt! Na een zware periode helaas wel aangekomen. Ben ik weer terug bij Henriëtte om alles weer in balans te krijgen en via bioresonantie mijn zenuwpijn proberen te verminderen zodat ik van de medicatie af kon. In het kader baat het niet schaadt het niet ging ik de behandeling aan. Na de intake en 1e behandeling merk ik nu al zo veel verschil! Van de medicatie af en stuk minder pijn, zeg maar pijn vrij! Begin weer beter in mn vel te zitten.

Dieuwertje

gezond en fit leven
review-01
review-02
Over Bioresonantie:

Een goede schoonheidsspecialiste heb ik eens naar deze bultjes in mij gezicht laten kijken, zij gaf aan dat het een hormonaal probleem was, dat zij het probleem niet kon verhelpen. Ik ben bij Henriëtte terecht gekomen vanwege hormonale problemen, om te kijken of de Bioresonantie iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik merk zeker dat mijn lichaam weer in balans begint te komen,  afvallen lukt weer, zit beter in mijn vel. kijk op een ochtend in de spiegel zie ik op eens dat ook mijn bultjes uit het gezicht zijn verdwenen. Dat is natuurlijk wel heel mooi, immers je gezicht is toch wel heel belangrijk

IK BEN SUPER BLIJ DAT IK DIT HEB GEDAAN, HEEL BLIJ MET DIT RESULTAAT !!!.

Een zeer tevreden klant

Over Bioresonantie:

Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring delen over hoe bioresonantie heeft geholpen bij het oplossen van mijn lipoom, een ongewenste opeenhoping van vetweefsel onder de huid.

Al jarenlang had ik last van een kleine, maar hinderlijke lipomen op mijn bovenarm, bovenbeen en rug. Hoewel het cosmetisch gezien niet erg opvallend was, veroorzaakte het af en toe ongemak en maakte ik me zorgen over eventuele groei of complicaties in de toekomst. Ik had verschillende opties overwogen, waaronder chirurgische verwijdering,  “dit heb ik al een aantal keren laten doen, met de ervaring dat het toch steeds terug komt”, mijn lijf heeft aardig wat littekens hier aan over gehouden.

Op aanraden van een vriend besloot ik bioresonantie-therapie te proberen als een alternatieve benadering van mijn lipoomprobleem. Ik was sceptisch, maar ik dacht dat het de moeite waard was om te proberen voordat ik meer invasieve behandelingen overwoog.

Mijn eerste bioresonantie-sessie was verrassend ontspannend. Henriëtte legde uit dat de behandeling gericht was op het herstellen van de natuurlijke energetische balans van mijn lichaam, inclusief het gebied waar de lipoom zich bevond. Met behulp van een bioresonantie-apparaat werden elektromagnetische trillingen toegepast op specifieke punten op mijn lichaam, met als doel de verstoringen te corrigeren die mogelijk hebben bijgedragen aan de vorming van de lipoom.

Na een aantal sessies begon ik veranderingen te merken. De lipomen leken kleiner te worden en het ongemak dat ik eerder had ervaren, verminderde geleidelijk. Ik was verbaasd en opgetogen over de resultaten die ik zag. Na een aantal maanden van regelmatige bioresonantie-behandelingen was de lipoom vrijwel volledig verdwenen. Ik kon nauwelijks geloven dat het mogelijk was zonder een chirurgische ingreep.

Mijn ervaring met bioresonantie heeft me geleerd dat ons lichaam op verbazingwekkende manieren kan genezen en herstellen als we de juiste omgeving bieden. Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd en dat het voor mij heeft gewerkt. Ik ben nu vrij van mijn lipomen en voel me gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Een zeer blije cliënt

Gezondheid is datgene dat je het gevoel geeft,

dat het nu de mooiste tijd van het jaar is

Franklin Pierce Adams

“Ik merkte direct: het gaat anders, het voelt ook anders in mijn lijf.”

Betty (59) is een positief mens, maar ze merkte dat ze verdrietig werd wanneer ze een foto van zichzelf zag, wilde gaan sporten of kleding wilde gaan kopen. Ze kwam een advertentie van Cure4Life tegen in een huis-aan-huisblad en twijfelde geen moment, ze ging direct bellen en is begonnen. Inmiddels is Betty (voorheen 110 kilo) liefst 42 kilo afgevallen. Een fantastische prestatie! Lees en bekijk hieronder haar verhaal.

Voor het maken van bovenstaand ervaringsverhaal hebben we afgesproken met Betty in haar gezellige woning. Je merkt direct de positiviteit van Betty en dat werkt aanstekelijk, maar dat was niet altijd zo verzekerd Betty ons. “Voordat ik met Cure4Life begon woog ik ongeveer 110 kilo. Dat is gewoon raar he. Dat is heel veel; 110 kilo is eigenlijk niet te snappen. Ik ben best wel positief ingesteld, maar ik vond het wel lastig als ik een foto van mezelf zag, of als ik wilde gaan sporten of wanneer ik kleding wilde gaan kopen. Daar werd ik altijd verdrietig van.”

“In het huis-aan-huisblad zag ik een advertentie van Cure4Life en dat sprak me gelijk aan. Vooral de regel bovenaan: ‘Afvallen is niet alleen een kwestie van calorieën tellen en meer bewegen.’ Ik ben eigenlijk meteen gaan bellen en begonnen.”

Uiteraard waren wij wel heel benieuwd naar hoe zij het programma en de eerste weken heeft ervaren. Enthousiast begint Betty weer te vertellen: “De eerste resultaten merkte ik eigenlijk al in de eerste week. Ik merkte direct: het gaat anders, het voelt ook anders in mijn lijf. Dus dat ging heel vlug.

Ik vond het voedingsprogramma heel fijn. Vooral voor wat betreft de tips die je kreeg, maar ook welke dingen je wel of niet mag eten. Dat je toch precies weet waar je aan toe bent, dat vond ik erg prettig.”

Wat we vaak terughoren van Cure4Life cliënten is dat gewicht verliezen heel erg fijn is, maar de vermindering van gezondheidsklachten en het afbouwen van medicatie is ook een groot voordeel. Zo ook bij Betty.

“Ik heb COPD, dat is een longbeschadiging. Ik gebruikte daarvoor best veel medicijnen. Ik liep ook heel vaak het risico op longontstekingen. Sinds ik zoveel ben afgevallen heb ik nog maar een kwart van de medicatie nodig en ik heb het lang niet meer zo benauwd.”

Betty sluit af: “Cure4Life heeft mijn leven gered!”

Dat soort uitspraken vinden wij natuurlijk altijd erg fijn om te horen, maar uiteindelijk heeft Betty het zelf fantastisch gedaan. Een resultaat om trots op te zijn en wij zijn er trots op dat we Betty hebben mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Ga zo door Betty!

Afvallen op oudere leeftijd: Cora bewijst het!

‘’Mijn naam is Cora (72) en ik ben in ruim een jaar 66 kilo afgevallen met het Cure4Life programma! Hier ben ik ontzettend blij mee. Dankzij Cure4Life ziet mijn leven er nu heel anders uit en geniet ik weer met volle teugen.”

Enorme verbetering in Cora’s gezondheid!

“Mijn leven zag er voor het programma heel anders uit dan nu. Mijn man deed alles voor me. Elke stap die ik deed, deed mij pijn. Het leven was bijna niet meer te leven! Gelukkig heeft Cure4Life hier verandering in gebracht.’’ Haar consulente Annelies Vos spreekt bewondering uit voor Cora en haar prestatie.” Cora kwam bij mij binnen met verschillende klachten zoals een hoge bloeddruk, hoge suikerspiegel en schildklierproblemen. Daarnaast was zij ook zeer beperkt mobiel. Dankzij het programma zijn haar bloedwaarden enorm verbeterd. Zo zijn de hoge bloeddruk- en suikerspiegel verleden tijd en is Cora weer mobiel! Daarbij heeft zij nu ook haar schildklierproblemen onder controle!’’

Begeleiding van een persoonlijke coach

Cora geeft ook aan dat Annelies haar ontzettend goed en prettig heeft begeleid. Ondanks dat Cora ook een paar maanden in het buitenland verbleef, hield Annelies intensief contact met haar om haar zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast was de fysiotherapeut van Cora ook een stimulerend! Hij zag Cora binnen komen met zwaar overgewicht en op krukken. Nu, 66 kilo lichter en weer mobiel! Cora is hier heel blij mee:”De combinatie van beweging en de juiste voeding is het geweest volgens mij.’’

Afvallen op oudere leeftijd: “Ik heb mijn leven terug”

Cora is het levende bewijs dat afvallen op oudere leeftijd goed haalbaar is! Zij is niet de enige die enthousiast is! Ook de omgeving reageert uiterst positief op het gewichtsverlies van Cora. “Zelfs mijn kleinkinderen zeggen wel; waar is nou de andere helft gebleven oma?’ Elke dag geniet Cora ervan. ‘’Ik doe van alles. Zo word ik tegenwoordig ook vaak ingeschakeld voor mijn kleinkinderen. Zij betekenen heel veel voor mij. Dankzij het programma geniet ik weer enorm van het leven. Ik ben Cure4Life heel dankbaar want ik heb mijn leven terug!’’